Правила пожежної безпеки на кухні

Правила пожежної безпеки на кухні

Основні правила пожежної безпеки на кухні.
Вимоги пожежної безпеки до газового обладнання

Вимоги пожежної безпеки до газового обладнання

Газове обладнання. Що робити при виявленні запаху газу
Періодичне обслуговування немеханізованого пожежного ручного інструменту

Періодичне обслуговування немеханізованого пожежного ручного інструменту

Немеханізований пожежний ручний інструмент у складі комплектації пожежних щитів підлягає періодичному обслуговуванню

Категорії приміщень за вибухопожежною та пожежною небезпекою

Детально про категорії приміщень за вибухопожежною та пожежною небезпекою: А, Б, В, Г та Д.

Перелік категорій приміщень за вибухопожежною та пожежною небезпекою

Існує п’ять категорій: А, Б, В, Г, Д.
Пожежонебезпечні зони класу П-І, П-ІІ, П-ІІа, П-ІІІ

Пожежонебезпечні зони класу П-І, П-ІІ, П-ІІа, П-ІІІ

Пожежонебезпечні зони поділяються на класи: П-І, П-ІІ, П-ІІа, П-ІІІ.
Комплектуючі до пожежного щита

Комплектуючі до пожежного щита

Що входить до комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті

Правила перебування у вибухонебезпечних зонах

Що забороняється робити у вибухонебезпечних зонах.
phone-handsetarrow-right