Кухня є найбільш пожежонебезпечним місцем в будинку, тому що тут готується їжа і працюють електроприлади високої потужності. Дуже важливо дотримуватися основних правил пожежної безпеки на кухні, а саме:

  • Ставлячи сковороду або каструлю на вогонь, стежте за нею і за тим, щоб протяг не загасив вогонь.
  • Не забудьте погасити палаючий сірник.
  • Не вмикайте одночасно кілька потужних електричних приладів (наприклад, мікрохвильова піч, електрочайник, тостер, блендер, соковижималка тощо). Слідкуйте за їхньою роботою.
  • Слідкуйте за справністю проводів і електричних приладів.
  • Ні в якому разі не використовуйте плиту для сушіння білизни.
Правила пожежної безпеки на кухні

Вартість навчання з питань пожежної безпеки, техногенної безпеки та цивільного захисту